Over CamperVerhuren.com

Campergeluk

Wij zijn altijd al dol geweest op het kampeerleven. Enkele jaren geleden is dat kampeerleven (lees kamperen in een tent) overgegaan in een liefde voor campers. Het echte camperleven werd hier ontdekt in een gehuurde Dethleffs camper waar een camperroute door Denemarken en Zweden mee gemaakt werd. Wat een ontdekking! Eindelijk nu zelf ervaren wat 'campergeluk' is en wat rondreizen met een camper met je doet. Dat smaakte uiteraard naar meer!

Voor elke vakantie zoeken we vaak uren naar een geschikte huurcamper op het web. Dat valt niet mee als je bijvoorbeeld wat wensen hebt en bijvoorbeeld graag je trouwe viervoeter ook meeneemt in de camper. In de meeste huurvoorwaarden bij bedrijven staat namelijk dat je de viervoeter thuis moet laten.

Inmiddels hebben we veel ervaringen in het huren van een camper dat we nu steeds beter de weg hierin weten te vinden. We vinden het heel fijn dat er nu steeds meer mogelijkheden bestaan om een camper te huren bij een particulier (bijvoorbeeld via een platform zoals Goboony of PaulCamper). Dat is vaak niet alleen voordeliger dan bij een verhuurbedrijf huren, het is ook een ideale manier om te ontdekken wat voor soort camper je het aller prettigst vindt. Bovendien stelt elke particuliere campereigenaar zijn eigen voorwaarden op en zijn er vaak meer mogelijkheden bij verhuur.

Omdat we een camper huren zo ontzettend leuk vinden, promoten we hier graag waar dat nu mogelijk is in Nederland en België. Want we weten dat er nog heel veel campers elk jaar veel te veel dagen stilstaan. Zonde wat ons betreft!
Vanuit onze zoektocht naar campers kwamen we op het idee om het voor toekomstige verhuurders duidelijker te maken hoe het verhuren van je camper werkt. Want het blijkt vaak een grote stap om als particulier je camper daadwerkelijk te gaan verhuren, maar zijn er eigenlijk wel zoveel nadelen aan het verhuren van je camper? Om het allemaal wat overzichtelijker (en makkelijker) te maken is daarom deze website ontstaan. Wij helpen je graag!

Het doel van CamperVerhuren.com

Camperverhuren.com is er voor iedereen die op het punt staat om zijn camper te gaan verhuren. Dat kan als particulier, maar ook als bedrijf. Je kunt hier de mogelijkheden en platformen voor verhuur van je camper met elkaar vergelijken. Er zijn in Nederland en België een aantal verhuurplatformen actief. Met als doel om iedereen optimaal van dienst te kunnen zijn wij daarom samenwerkingen aangegaan met Goboony, PaulCamper en andere platformen.
Je ontdekt hier wat de platformen met elkaar gemeen hebben en wat de verschillen zijn. Welk platform past het best bij je wensen? Daarnaast kan je hier regelmatig nieuwtjes en andere handige camperinformatie tegenkomen. We hopen iedere bezoeker de juiste informatie te geven over alles rondom camper verhuren. Denk daarbij ook aan de verzekeringen, verhuurstrategieën en handige lijsten met inventaris bij verhuur. Hoe zorg je er namelijk voor dat je camper vaak geboekt wordt? Hoe bereik je snel een positieve review over jouw camper? We helpen je graag op weg en hopen er zo aan bij te dragen dat steeds meer particuliere campereigenaars hun campergeluk willen delen via een deelplatform.

6 redenen om regelmatig hier terug te komen:

  • We geven je hier actuele informatie over de meest gebruikte deelplatformen voor camperverhuur.
  • We vergelijken helder en transparant de mogelijkheden die je hebt als particulier om je camper te verhuren.
  • Je ontdekt hier de beste tips en trucs om je camper veilig te verhuren, goed te verzekeren en leest hier succesverhalen van anderen.
  • In ons stappenplan helpen we je op weg om een succesvolle verhuurder te worden.
  • We delen graag onze beste camperroutes, bijzondere kampeerplaatsen en camperplaatsen en geven je inspiratie voor nieuwe ontdekkingen.
  • Daarnaast blijven we nieuwtjes en acties delen over alles rondom het huren en verhuren van campers.
Een goed huurplatform kan het verschil maken. Wij helpen je de beste optie te vinden.

Samenwerken?

Wil je graag met ons samenwerken? Of je nu vragen hebt, feedback wilt delen of interesse hebt in een samenwerking, we staan altijd open voor nieuwe mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op via onderstaande gegevens en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Neem contact met ons op via: info@camperverhuren.com