Camper verhuren via Indie Campers

Ben jij de trotse eigenaar van een camper en wil je wat extra inkomsten genereren? Of droom je ervan je passie voor reizen te delen met anderen? Sinds kort biedt Indie Campers jou de perfecte gelegenheid om je camper te verhuren op dit grote platform.
Ga direct naar Indie Campers

Ontdek Indie Campers als verhuurplatform:

 1. Kenmerken van Indie Campers
 2. Hoe werkt het platform
 3. Camper verhuren
 4. Caravan verhuren
 5. Huuropbrengsten
 6. Verzekering
 7. Huurcontract en borg
 8. Bepaal je huurvoorwaarden
 9. Voordelen van verhuur bij Indie Campers
 10. Nadelen van verhuren bij Indie Campers

5 kenmerken van Indie Campers

 1. Het plaatsen van een advertentie voor jouw camper is gratis en gaat moeiteloos, waardoor je snel aan de slag kunt.
 2. De camper verhuur site is gebruiksvriendelijk.
 3. Profiteer van de expertise van Indie Campers. Zij hebben een jarenlange ervaring in de camperverhuurbranche en een groot bereik.
 4. Je kunt moeiteloos online huurcontracten opstellen tussen jou en huurders, inclusief individuele huurvoorwaarden voor extra flexibiliteit en duidelijkheid.
 5. Via Indie Campers kan je een verzekering afsluiten om jouw camper en investering te beschermen.
Met de camperverzekering via Indie Campers kun je jouw camper met volledige gemoedsrust verhuren.
Stel zit voor de camper die geparkeerd staat op een veld met bos op de achtergrond

Het platform van Indie Campers

Het platform van Indie Campers is groots en gebruiksvriendelijk. Als verhuurder begin je met het maken van een account. Daarbij kan je alle gegevens van jouw camper invullen. Indie Campers zorgt voor een zorgvuldige screening van potentiële huurders en biedt uitgebreide verzekeringen om jouw camper te beschermen.
Zodra jouw camper online staat, kunnen reizigers deze boeken op basis van hun reisplannen en jouw beschikbaarheid. Je hebt de vrijheid om te bepalen wanneer jouw camper beschikbaar is voor verhuur.

Kan ik met elke camper terecht op Indie Campers?

Bij Indie Campers zijn camperverhuurders met verschillende soorten campers van harte welkom, op voorwaarde dat ze voldoen aan bepaalde criteria zoals een goede verzekering. Daarnaast is het belangrijk dat jouw camper in goede technische staat verkeert, zodat reizigers veilig kunnen genieten van hun avonturen. Diverse campercategorieën worden geaccepteerd, waaronder campers, buscampers, kampeerauto's, auto's met daktenten en campervans.
Ga naar Indie Campers voor meer info

Het platform biedt ruime verhuurmogelijkheden voor campers van verschillende afmetingen, met diverse voorzieningen en specificaties. Of je nu een ruime camper hebt voor groepsreizen of een compacte campervan voor avontuurlijke soloreizigers, er is altijd plaats voor jouw camper.

Het is cruciaal dat jouw camper goed wordt onderhouden en voldoet aan wettelijke vereisten en veiligheidsnormen. Daarnaast dien je te zorgen voor een complete inventaris en eventuele extra voorzieningen om de verhuurervaring compleet te maken zodat je met meer succes hier je camper kunt verhuren.

Verhuur je caravan bij Indie Campers

Goed nieuws voor alle caravan bezitters! Indie Campers verwelkomt namelijk ook caravanverhuurders met diverse soorten caravans, op voorwaarde dat deze in goede technische staat verkeren. Het platform biedt verhuurmogelijkheden voor caravans van verschillende afmetingen en voorzieningen, zodat je jouw reisavonturen kunt delen en extra inkomsten kunt genereren met je caravan. Een caravan verhuren is ook mogelijk bij PaulCamper. Zorg ervoor dat jouw caravan goed wordt onderhouden en voorzie in een complete inventaris om de verhuurervaring compleet te maken.
Meld je aan bij Indie Campers en deel de vreugde van reizen terwijl je extra inkomsten binnenhaalt.

Huuropbrengsten

Benieuwd hoeveel je kunt verdienen met het verhuren van je camper bij Indie Campers? Jij bepaalt hier zelf je huurprijs. Denk daarbij wel na over een strategische prijs en houd rekening met de eventuele commissies die je gaat afdragen aan Indie Campers. Denk ook aan de kosten die je zelf maakt bij de verhuur zoals verzekeringskosten per dag. Door het grote bereik van Indie Campers maak je veel kans op het verhuren van je camper, waardoor je opbrengst snel rendabel zal zijn. Bovendien is er nu een tijdelijke actie waarbij je bij de eerste 2 boekingen geen commissie hoeft te betalen aan Indie Campers!

Verzekering

Een goede verzekering tijdens de verhuurperiode is verplicht. Net als bij andere camperverhuur sites kan je hier kiezen voor een complete verzekering. In samenwerking met Omocom kan je hier kiezen voor een camperverzekering tijdens de verhuurperiode. De uitgebreide verzekeringsmogelijkheden via de Indie Campers Marktplaats beschermen jouw camper tijdens elke verhuurperiode. Of het nu gaat om schade, diefstal of andere onvoorziene gebeurtenissen, een verzekering zorgt ervoor dat je volledig gedekt bent. Als verhuurder kun je daardoor met vertrouwen jouw camper aanbieden.

Huurcontract en borg

Bij Indie Campers kunnen huurders en verhuurders rekenen op transparantie en zekerheid met betrekking tot het huurcontract en de borg. In het huurcontract, wat automatisch aangemaakt wordt zodat je een boeking hebt, worden de details zoals de huurperiode, prijsafspraken en eventuele individuele voorwaarden vastgelegd, zodat alle betrokkenen volledig op de hoogte zijn.
Daarnaast wordt bij Indie Campers een borg voor huurders in rekening gebracht als een vorm van zekerheid. Deze borg wordt terugbetaald aan de huurder 7 dagen na het retourneren van de camper in de afgesproken staat.
Een helder huurcontract is automatisch geregeld via het platform.
Tijdelijke actie: bij Indie Campers betaal je geen commissie over de eerste 2 boekingen.
Stel vult zelf de huurvoorwaarden in voor de verhuur van een camper

Bepaal zelf huurvoorwaarden

Bij Indie Campers heb jij als verhuurder de vrijheid om jouw huurvoorwaarden zelf te bepalen. Dit betekent dat je de controle hebt over belangrijke aspecten van de camperverhuur, zoals de prijs, beschikbaarheid en specifieke regels. Je kunt jouw camper beschikbaar stellen op de momenten die voor jou het beste uitkomen.
Daarnaast kun je individuele huurvoorwaarden toevoegen aan het standaard huurcontract, zoals kilometerbeperkingen of specifieke huisregels voor jouw camper.
Dit is het platform met het grootste bereik in Europa.
Gehuurde camper staat op prachtige camperplaats in de natuur in Noorwegen

Wat zijn de voordelen van Indie Campers?

 • Het platform werkt eenvoudig.
 • Je hebt een wereldwijd bereik dankzij het netwerk van Indie Campers.
 • Je kunt hier naast alle soorten campers ook een caravan, auto met daktent of andere kampeerauto te huur aanbieden.
 • Je kunt bij Indie Campers een uitgebreide verzekering regelen tijdens elke verhuurperiode.
 • Bepaal hier zelf de huurprijzen, beschikbaarheid en regels voor jouw camper.
 • Indie Campers kan je zien als een soort community van camperliefhebbers. Je ontmoet hier gelijkgestemde reizigers.
 • Je stelt eenvoudig via het systeem een huurcontract op.
 • Door gebruik te maken van dit platform, worden veel administratieve taken van je overgenomen zodat jij je kunt concentreren op de leuke kant van het verhuren.
 • Alle reizigers doorlopen een verificatieproces om de verzekering te activeren en de verhuurder heeft de mogelijkheid om de reizigers een bericht te sturen voordat ze boekingen accepteren. Jij bepaalt dus aan wie je de camper wil verhuren.
 • Je kunt hier rekenen op ondersteuning en assistentie van Indie Campers bij problemen of vragen tijdens het verhuren.

Wat zijn de nadelen van Indie Campers?

 • Je camper verhuren kost tijd. Het maken van een goede advertentie is de eerste tijdsinvestering. Ook frequente boekingen vergen tijd en inspanning.
 • Als verhuurder ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van jouw camper in goede staat.
 • Op het platform staan ook veel campers van Indie Campers zelf. De campers van particulieren staan in de "Indie Campers marktplaats".
 • Er zijn meer particuliere verhuurders op het platform, dus je hebt in feite te maken met concurrentie.
 • De concurrentie kan leiden tot prijsdruk, wat invloed kan hebben op jouw vermogen om jouw camper tegen de gewenste tarieven te verhuren.
 • Als verhuurder betaal je commissie aan Indie Campers. Daarvoor in de plaats kan je service en support verwachten voor, tijdens en na de verhuur van je camper.
 • Bij Indie Campers heb je door het grote bereik meer kans op buitenlandse toeristen die je camper willen huren. Dat hoeft overigens geen nadeel te zijn voor iedereen.
 • Huurders betalen aan Indie Campers €2000 euro borg. Dat is een hoog bedrag voor sommige huurders. Het stelt je als verhuurder wél in staat om een eventueel schadeclaimproces via Indie Campers goed te regelen. Als alles oké is wordt de borg 7 dagen na inlevering weer terugbetaald aan de huurders.
Jouw camper, jouw prijs, jouw regels.
De campingstoel staat op een plekje aan het water waarbij de verrekijker al klaarstaat om te genieten van vergezichten

Lijkt Indie Campers op Goboony?

Indie Campers en Goboony zijn beide platforms voor camperverhuur, maar er zijn enkele verschillen die ze uniek maken. Indie Campers staat bekend om zijn wereldwijde netwerk van gloednieuwe campers die beschikbaar zijn voor verhuur, terwijl Goboony zich richt op campers van particuliere eigenaren in Nederland en België.
Indie Campers biedt sinds kort verhuurders ook de mogelijkheid om hun campers te delen met reizigers van over de hele wereld en biedt uitgebreide ondersteuning en verzekeringen. Goboony daarentegen richt zich voornamelijk op de Nederlandse en Belgische markt en heeft een lokaal karakter. De website van Goboony is erg helder en het platform werkt zeer gebruiksvriendelijk. Beide platforms hebben hun eigen voordelen en unieke kenmerken, dus het hangt af van jouw voorkeuren en behoeften welk platform het beste bij jou past. Of je nu kiest voor de wereldwijde mogelijkheden van Indie Campers of de lokale focus van Goboony, beide bieden de kans om jouw camper te delen en extra inkomsten te genereren. Je kunt zelfs overwegen om de verhuur sites naast elkaar te gebruiken. Daarmee kan je jouw camperavontuur op het gebied van een verhuren naar een hoger niveau tillen.
Vergroot jouw kansen en maximaliseer jouw inkomsten door meerdere verhuurplatforms naast elkaar te gebruiken.